Våra Träningar

Utefys

Ett varierande pass i högt tempo, där vi använder hela kroppen som redskap. Passar både mindre tränade och vältränade, då passet kan anpassas efter din förmåga!

Instruktörer: Camilla och Eva

Gympa

Gympa är en mycket allsidig träning! Vi tränar styrka, kondition, rörlighet och hela kroppen får jobba. Detta till medryckande musik, ett pass som passar alla!

Instruktörer: Kate, Eva och Miklos

Tabata

Högintensivt intervallpass. Passar dig som vill förbättra din kondition, uthållighet och styrka på ett effektivt sätt.

Instruktörer: Jeanette och Cecilia

Zumba

Zumba baseras på konditionstränande rytmisk dans och har blivit en av de snabbast växande dansbaserade träningsformerna på sistone. Med inspiration från heta latinska rytmer som cumbia, salsa, samba, merengue, calypso och reggaeton skapas glödheta danssteg som gör det roligt att röra på sig, förbättra konditionen och förbränna kalorier!

Instruktörer: Alexander, Eva A och (Sofie)

Badminton - Senior

Träningen riktar sig till dig som vill spela på motionsnivå. En del av träningen delas gruppen utifrån om man är nybörjare eller har spelat ett tag.  

Vi lär oss;  olika slag, att räkna, vilka linjer som gäller samt att spela match.

Instruktörer: Niklas

Badminton - Junior

Träningen riktar sig både till barn och ungdomar som vill spela på motionsnivå. En del av träningen delas gruppen utifrån om man är nybörjare eller har spelat ett tag.  

Vi lär oss;  olika slag, att räkna, vilka linjer som gäller samt att spela match. Vi har mycket kul tillsammans och har många lekar.

Instruktörer: Niklas och Kalle

Barngympa

Gympa för mindre barn tillsammans med förälder/vuxen med fokus på rörelse och lek i form av hinderbanor, lekar och rörelse till musik. 

Instruktörer: Petter och Hanna

Box & Styrka

Här arbetar vi två och två med handksar och mitsar (finns att låna), det är ett pass med både kondition och styrka.

Instruktörer: Eva och Miklos

Sugen på att träna?

Att träna hos oss är smidigt. Vi använder oss av Zoezi’s gymsystem för att du enkelt ska kunna köpa ditt träningskort. När du väl har köpt ditt träningskort är det bara att komma på träningspassen, ingen föranmälan krävs. I vårt schema kan du se när nästa träningspass är!

Bli medlem

Länkar

© Korpen Vellinge 2022